07 Aralık 2025, Pazar

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Susurluk’ta Gerçekleşti

Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği tarafından Park Düğün Salonunda düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başladı.

İrfan AYYILDIZ | 05 Aralık 2025, 09:36 | 285
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Susurluk’ta Gerçekleşti

Bizim Aile Bakım Merkezi ile bünyesinde özel eğitim sınıfı bulunan okulların hazırladığı halk oyunları, şiirler, şarkılar ve ront gösterileri izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Programa; Kaymakam Turgut GÜLEN, eşi Meral GÜLEN, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, eşi Şenay SEMİZEL, Cumhuriyet Başsavcısı Cahit COŞKUN, ilçe protokolü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayten AKOĞLAN, özel bireyler ve aileleri katıldı.

Programın sonunda Susurluk Belediyesi tarafından yemek ikramı yapıldı. Haymeana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleşen etkinlik büyük beğeni topladı.

Herkesin eşit fırsatlarla, engelsiz ve daha kapsayıcı bir yaşam sürebileceği bir dünya dileğiyle program sona erdi.


Haberi Paylaş
Bu haberi nasıl buldunuz?
Yorumlar çekilirken hata oluştu. Kullanıcı girişi yapmak için tıklayın